ALGEMENE VOORWAARDEN


- VERZENDINGEN EN VERZENDINGSTERMIJN -

Het label franca verbindt zich ertoe de bestelling te verzenden binnen de 1 tot 3 werkdagen, na ontvangst van betaling. 

Leveringen gebeuren via: 
- bpack mini 24h-zending met track & trace
  Deze zendingen komen aan bij je brievenbus-post,
  hiervoor is geen handtekening vereist

 

- BETALINGSVOORWAARDEN -

Alle bestellingen zijn vooraf te betalen.
Alle aangeboden producten zijn in voorraad en klaar voor verzending. 
betalingen kunnen gebeuren via :
- bancontact
- creditkaart
 

- HERSTELLINGEN -

Heb je vragen over herstellingen, verloren onderdeeltjes, neem dan contact op via franca@franca.be
Indien je juweel een herstelling nodig heeft en je kan aantonen dat de schade buiten jouw schuld gebeurde, dan heb je een garantie van 3 maand na aankoop en zijn herstellingen voor rekening van franca.

Herstellingen na deze periode kunnen ook zonder probleem uitgevoerd worden maar dan worden in overleg tussen klant-somethingsINSIDE kosten in rekening gebracht.

 

- RETOURNEREN -

Conform de wet op de verkoop op afstand hebt u het recht mee te delen dat u van de aankoop afziet, zonder een boete te moeten betalen en zonder een reden te moeten opgeven, dit binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. U dient echter eerst contact op te nemen met franca om melding te geven van teruggave. De goederen dienen vervolgens teruggestuurd te worden binnen de 7 dagen, en voor eigen rekening. We vragen de terugzending te verzenden via een bpack Mini 24h owv de traceerbaarheid van het pakketje bij mogelijk verlies tijdens de zending.
franca kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies van een terugzending, bij verlies van een terugzending zal een terugbetaling van de goederen niet mogelijk zijn.

De goederen dienen in originele staat, ongebruikt en in de originele verpakking aan te komen bij verkoper wanneer u wenst aanspraak te maken op terugbetaling. Indien aan alle voorwaarden is voldaan verbindt franca zich ertoe het volledige aankoopbedrag van de goederen binnen de 30 dagen terug te storten. (verzendkosten worden niet terugbetaald!)  
Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of beschadigd werden.

 

- FOUTIEF OPGEGEVEN VERZENDADRES -

Alle items worden verzonden naar het opgegeven adres.
franca kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutief doorgegeven verzendadressen.

 

- VERLOREN OF BESCHADIGDE PAKKETTEN -

Al onze pakketten worden met zorg verpakt en verzonden.
Alle verzendingen worden verzonden met een track&trace, blijkt je pakket na enkele dagen na verzendbevestiging nog steeds niet te zijn aangekomen, neem dan contact op met franca en dan kijken we de tracking voor je na.

franca kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verloren gegaan of beschadigde pakketten.